Glädjesiffror på vågen och frestande födelsedagskalas

Hej alla Slanka vänner!

Hoppas alla mår bra trots att det är höst och mörkt och jobbigt regn ute. Men jag måste bara berätta goda nyheter.
Vågen kom äntligen fram igår måndag, den visade 72,4 kg. Små resultat men så viktiga. Jag har stått still i min viktgång väldigt länge så detta är helt fantastiskt för mig! I förra veckan kom jag in i mina älsklings jeans och nu ser jag fram emot komma in i ytterligare ett par andra jeans som bara legat länge i byxlådan.

Helgen har varit ganska prövande för min karaktär och nya livsstil. Min underbara brorson fyllde 16 år så vi firade honom med ett storslaget kalas viket inkluderade en härlig middag med god tårta och mycket annat gott. Däremot meddelade jag min bror innan att jag hade egen mat med mig (så han och min svägerska) inte skulle ta illa upp.

Men innan middag tog jag fram min shaker, min Slanka Kycklingsoppa och Shiratake nudlar.
Alla andra åt något jättegott men det gjorde jag också. Under middagen åt jag min Slanka Kycklingsoppa. Supergott.

Däremot fick jag te när andra drack kaffe men jag hade karaktär att tacka NEJ till tårta. Och det bästa av allt – mitt sug för tårta var bortblåst.

Visst den fanns på bordet men suget var inte där. Så stolt över mig är jag! Och min man är stolt över mig.
Han trodde att jag skulle falla tillbaka och ta en bit tårta.

Ta hand om er i höstmörkret. Sanna

ill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

 

Share this post