Intervju med Sanna del 1

Hej Sanna, vad roligt att du är Slankas Oktobermodell! Berätta om din vikthistoria, när började dina problem med vikten?
Jag har haft lätt att lägga på mig i vikt men efter mina sista barn gick vikten upp och nu vill jag ta tag i mina viktproblem med hjälp av Slanka Maxi för en kickstart.

Hur fick du tips om Slanka?
Slanka kom jag i kontakt via vissa sidor jag har på FB. Jag följer vissa mat och vikt-sidor, för att få information, inspiration.

Vad har du för delmål under din viktresa?
Att gå ner mellan 2-3 kg i veckan. Första delmålet är 70 kg och slutmålet är 65 kg. I dagsläget väger jag 72,3 kg.

Hur belönar du dig själv med annat än mat och dryck?
– Umgänge med familjen, spela spel & laga eller baka mat. Det börjar bli roligare att stå i köket nu. Familjen är samlad och tillsammans bestämmer vi vad som ska lagas. När man får i sig all näring med Slanka – så blir man konstigt nog inte sugen på mat.

I morgon fortsätter den spännande intervjun – missa inte fortsättningen!

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post