Intervju med Sanna del 3

Vilka är dina bästa motivationstips?
Alla behöver nån form av motivation. Ingen stress och ingen press. Allt går om du har ställt in dig på det. En knuff att börja igen med Slanka efter en viloperiod. All stöd från er följare har varit ett stöd och knuff i att fortsätta kämpa på. Alla dessa snälla kommentarer från er följare är jag väldigt tacksam över. Jag hoppades också på att kunna motivera och inspirera någon att också börja med Slanka. Så mitt tips är – anmäl er att bli Slankas månadsmodeller 🙂

Vad/hur tränar du?
Enda träning jag har är att gå upp och ner för trappor, jag bor på 3:e våningen utan hiss. På jobbet är det mycket spring upp och ner…även här är det trapporna som gäller.

Hur ska man tänka för att lyckas?
När det kommer till det här med motion och att röra på sig har det aldrig riktigt varit min grej. Men nu har jag kommit fram till att det helt enkelt är ett måste då jag vill komma i form och få en sundare och mer hälsosammare kropp och livsstil.

Vilken Slanka är dina favoritsmaker?
Min absolut favoritsmak är fortfarande Slanka Choklad – jag gillar att dricka den både kall och varm. Sedan tycker jag också om alla Slankas Kycklingsoppa som är så god att äta till middag – jag tycker det är gott och mättande att dricka eller äta något varmt till kvällen.
Nu vankas det fredag och helg – och jag önskar er alla ett härligt veckoslut så hörs vi på måndag och kör sista veckan!

Let´s Slanka!
Kramar från Sanna

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post