Intervju med Sanna, del 4

Hej Sanna! Har du några bra tips att dela med dig av till Slankas läsare? 

Drick din Slanka Shake från fina glas långsamt när du är hemma – det hjälper till att få en känsla att man intar en lyxig dryck. Det finns ingenting som är omöjligt, bara att man tror på sin egen förmåga att lyckas med det man förtar sig.

Hur ser en typisk Slanka dag ut för dig?

Morgonen är som sagt enkla, ingen hunger och får lätt i mig te och vatten innan det är dags för första målet med Slanka vid kl 10.00. Ta inte din första shake för tidigt.
Andra målet med Slanka tar jag kl 15.00 för då har vi fika-tid på jobbet. Passar utmärkt och sista målet tar jag kl.19 på kvällen med en kopp te.

Har du några nyttiga recept du vill dela med dig av?

Proteinpannkakor – supergoda! Finns att köpa i större mataffärer. En förpackning räcker länge. Jag brukar lägga till kanel, kardemumma och ingefära i smeten. Mättande och doftar gott. Har med mig till jobbet som mellanmål.

Stort tack för intervjun Sanna – vad roligt att vi fick lära känna dig bättre!

 

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post