Äntligen fredag

Äntligen Fredag!! Ser såå framemot helgen och sovmorgon! Har inte mycket att säga
förutom ha en skön och trevlig helg!! Nu och ikväll ska jag ta mitt Slanka Cappuccino
shake och njuta!

Underbart att få sova ut. Inga måsten, inget tvång…. Ingen handboll!! Heelt underbart!!
Denna helg ska jag njuta av i pyjamas med Slanka Cappuccino shake och te… Så
skönt!! Och till er som är tvärtom mig önskar jag er en underbar dag i Solen!

Började morgonen med varm Slanka Cappuccino shake. Nästan som kaffe men om jag ska vara riktigt riktig
ärlig mot är är det mitt kaffe jag saknar mest!! Det ser jag fram emot att kunna få
tillbringa med mina kollegor igen…och jag tror att även dom kommer njuta så mycket
som jag. Jag har verkligen följt Slanka Maxi och inte ätit något annat för övrigt. Även om
det varit frestande! Har varit riktigt duktig enligt mig själv och känner mig faktiskt lite stolt!

På måndag är sista invägningen och då går jag i mål! Det känns helt fantastiskt!

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post