Mitt resultat efter 3 veckor på Slanka Maxi

Då var dessa 3 veckor med Slanka Maxi slut. Det känns både sorgligt men även glädje och stolthet över att jag faktiskt har klarat av dessa 3 veckor, utan fusk, och om jag ska vara riktigt riktig ärlig är det mitt kaffe-med-mjölk som jag saknar mest!  Är sjukt stolt över mig själv och märker redan nu hur mätt jag blir över att bara äta lite.

Nästa vecka är det höstlov för mina tjejer och vi drar till New York. En fullspäckad vecka med olika aktiviteter och shopping. Sneakers ska med liskaså också slaka produkter! Samtidigt också hinna besöka släktingar! Jösses vilka frestelser som väntar runt hörnet!

Slanka är det bästa valet jag gjort, jag mår bättre, är piggare och lite mindre i kroppstorlek. Nu väntar nya uppmaningar och fortsatt viktnedgång som gäller. Men detta ska jag fixa. Det som har hjälpt mig under dessa 3 veckor, är min coach Jeanette med hennes underbara peppande samtal som peppat och stöttat mig. Hade inte gått utan henne, för att inte glömma er alla som följer mig. Är så himla tacksam, ni har peppat mig mer än vad ni tror.

Jag kommer fortsätta gå ner i vikt med 5:2, och jag vill verkligen säga att Slanka fungerar – även om man inte tränar!

Det har varit lite svårt att hinna med mitt bloggande, Tack till min coach Jeanette för dina små fina påminnelser- Men med jobb, läxor med mina tjejer, handboll för att inte nämna all körande fram och tillbaka mellan hem och handboll, Jaaa, ni förstår – det har varit full rulle men det har funkat rätt så bra ändå, gjorde mitt bästa.

Och till er alla som går igenom samma utmaning som jag, fortsätt kämpa, tillsammans med oss på Slanka FB, tillsammans med dina vänner, familj, kollegor, Ni klara av detta!

Nu idag måndag går jag i mål, lite tråkigt men som jag längtat och längtar att få dricka mitt kaffe-med-mjölk! Jag tackar för dessa tre härliga dock lite jobbiga veckor – men nu vet jag att jag kan – om jag bara vill! Önskar dig och er alla en trevlig helg! Bifogar mina mått och före och efter bild
Midjemått idag 95 cm jämfört start 110 cm
Höftmått idag 103 cm jämfört start 106 cm
Vikt idag 71.5 jämfört start 76 kg.
Första bilden från start och andra bild är idag med mina älsklingsjeans.

Kram till er alla

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

 

Share this post