Tuffa första dagar på viktutmaningen

Hej,

Andra dagen på Slanka Maxi var tuff. På eftermiddagen blev jag så sugen på en korv med bröd av allt . Men jag fokuserade på hur bra jag kommer må och hur nöjd jag kommer va med mig själv när jag har genomfört dessa tre veckor. En härlig Slanka Mitchoklad till middag hjälpte fantastiskt och då försvann suget.

Dag två tog jag min första shake vid 10:30 och vilken skillnad med en mycket gladare mage . Jobbar även vidare med att lära mig gilla te utan mjölk vilket går rätt bra. Dagen får avrundas med en lång och skön promenad hem från praktiken.

Hejja hejja till er alla som har tagit tag i att göra en förändring i ert liv.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här! 

Share this post