Nu kör vi igång vecka 2

Hej!

Då kör vi igång vecka två. Kan redan känna att en del kläder sitter bättre och det gör under för humöret och motivationen även om det såklart stundtals kan kännas jobbigt med alla dofter från mat runtom en. Men det är inte magen som är hungrig, det är huvudet som luras ibland och som inte har hunnit ställa om sig än.

När jag har möjlighet försöker jag kombinera min första shake för dagen med en liten promenad där man kan ladda fokus för dagen. Den här veckan har jag börjat morgonen med Slanka Jordgubb – den smakar så himla gott. Jag brukar mixa den i en blender med is – mums!

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här! 

 

Share this post