Träning och himmelsk god Slanka Vanilj


Hej på er alla!

Nu börjar jag närma mig halvtid av min tre veckor på Slanka Maxi och jag tycker det har gått riktigt bra hittills.

Har lite svårt att få in träningen som jag vill då jag har ett väldigt varierande schema just nu med ibland heldagar på praktik eller universitetet som kan varvas med hemmastudier och högar av litteratur som ska läsas. Men motivationen finns där och man får ge sig själv en klapp på axeln för all träning som blir av. Idag blev det gymmet och en himmelsk Slanka Vanilj shake som belöning.

Kramar från Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här! 

Share this post