Motivationstips – Slanka Mintchoklad

Hej alla Slanka läsare!

Nu verkar jag vara inne i en lite tuffare period. Bland annat blir jag snabbt väldigt mätt när jag ska ta min sista Slanka shake för dagen och det är viktigt att jag får i mig den då det är många timmar tills jag tar den första igen dagen därpå. Ska prova att flytta alla mål nån timma tidigare och se om det känns bättre igen.

Tycker det är viktigt att komma ihåg att allt inte kan vara på topp ständigt det här är en utmaning och en som jag med stor glädje tagit mig an. När det känns lite trögt så uppmuntrar jag mig med en Slanka Mintchoklad! Min absoluta favorit smak som ger extra motivation. Lika god varm som kall.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här! 

Share this post