Viktnedgången syns nu!

Hej på er!

Då börjar vi närma oss slutet på vecka 2! Går riktigt fort nu. Har fått kommentarer att jag ser smalare ut vilket känns riktigt härligt och motiverande!!

En av de saker jag har gillat bäst under Slanka Maxi är att jag aldrig behöver tänka på middagar eller matlådor allt är redan klart. Som idag kasta jag ner en Slanka Tropical i väskan och begav mig till Universitetet. Så smidigt!!

Trevlig helg på er alla!! Nu Slankar vi loss! 🙂

Kramar från Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här! 

 

Share this post