Möt Anette – Slankas Viktutmanare nr 2

Hej mitt namn är Anette och är 51 år. Jag valde att vara med i viktutmaningen för att min viktuppgång har stadigt pekat uppåt  under det senaste året, då jag har haft det svårt att få tiden att räcka till för både jobb, studier, familj och motion. I mitt fall är det motionen och maten som har fått stryka på foten. I år ska jag fokusera på mig själv och min hälsa. Nu ska kilona väck. Idag bär jag på ca 30 kg för mycket. Hoppas ni vill hänga med min här på Viktutmaningen 2019

Startvikt: 105 kg
Läng: 167 cm
Mål: 75 kg, då vore jag jättenöjd.

Kramar från Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post