Helena vill ha en livsstilsförändring – en gång för alla!

Jag heter Helena är 32 år fyller 33 år under Viktutmaningen. Jag är trött på att inte ens orka se mig själv i spegeln och att ständigt känna att man är fel. Jag vill kunna träffa någon att dela vardagen med men så länge jag känner som jag gör är det inte aktuellt. Jag har tidigare arbetat inom räddningstjänsten och drömmen är att kunna göra det igen men så som situationen ser ut nu kommer det aldrig att gå.

Först måste jag gå ner i vikt. Jag mår mycket bättre men vikten har blivit ett hinder för mig både fysisk och mentalt. Min dröm är inte att bli smal även om det är bonus. Jag vill trivas med mig själv, vara stark, orka och kunna börja arbeta med det jag vill igen.

NU är det dags för en förändring. Att vara med i utmaningen hoppas jag blir en kickstart och början på en förändring både mentalt och givetvis kroppsligt. Vill gå ner i vikt – inte bara en quickfix utan även hitta vad som kommer vara hållbart i längden och komma över både fysiska och mentala hinder till att bli mitt bästa jag. Mitt midjemått är 123 cm och nu ska 40 kg bort!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Share this post