Jag vill kunna gå i normal takt och föra konversationer utan att flåsa

Veronica heter jag och är 46 år. Jag är 161 cm lång. Jag skulle vilja gå ner halva mig på vågen men viktigast av allt är att jag känner mig nöjd i slutändan. Att kunna promenera i normal takt och föra ett samtal utan att flåsa allt för mycket är ett delmål. Ett annat delmål är att kunna gå in i en vanlig klädbutik på stan och prova en snygg tunika. En enormt stor anledning till att jag gör detta är också att jag vill slippa fundera kommer denna stol (eller vad det må vara) hålla om jag sitter på den eller kommer den den gå sönder för jag väger för mycket.

Jag vill bli den bästa versionen av mig själv med hälsosam vikt och bra hälsa så jag slipper dö i förtid. Jag vill leva länge och se barn och ev barnbarn växa upp. Det finns en hel del att jobba med. 2019 skall bli mitt Slanka hälsoår! I väntan på att komma igång med Viktutmaningen har jag börjat träna och bara det är stort för mig.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post