Helen rasade -5,4 kg första veckan med Slanka

Hej!
Tänkte summera veckan som har gått med Slanka Maxi och Viktutmaningen.
De 3 första dagarna var ganska tuffa kände såklart hunger och var orkeslös sug efter socker.
Men så hände något en morgon när jag var på väg till jobbet fick en energikick. Kollegerna undrad vad det var som hade hänt och så känns det fortfarande. Under första veckan tappade jag hela -5,4 kg.
.
Har ju absolut 2 favoriter av Slankas smaker som är Kycklingsoppan och Cappuccino.
Den här årstiden är ju kall  och kylig då är det skönt att krypa upp i soffan med krämig varm Slanka Kycklingsoppa, likadant med Cappuccino som man kan värma.

Nu kommer vi till det spännande VIKTEN!! Vad har jag gått ner?? Vägde ju från början 76,6 och nu väger jag 71,2  vilken lycka! Och om jag får säga det själv så tycker jag det syns lite på bilderna att det har hänt något.
Tänk om några veckor då är jag av med alla mina dåliga vanor och mitt sockerberoende.
Nästa vecka ska jag köra igång på riktigt med min träning, ska träffa min PT på onsdag som ska lära mig att träna rätt.
Önskar er alla en härlig vecka så syns vi och hörs nästa vecka.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Share this post