Kläderna sitter redan lösare

Hej på er. De första 4 dagarna på veckan har varit tuffa för mig, jag var alldeles vimmelkantig, hungrig och väldigt trött. Men på fredagen vände det helt. Jag kände mig pigg och full av energi, fick tillomed lust att storstäda och ta mer Julsakerna. Det känns tydligt på kläderna att man har gått ner mycket i vikt, vilket är jätte kul. Jag har också  funnit min favorit bland Slankas produkter som är Mintchoklad. Den smakar precis som After eight – super god.

Det svåra problemet har varit att försöka få i sig 3 liter vatten, det behöver jag jobba vidare på. Annars är allt bra. Kommande vecka tror jag kommer löpa på bättre, nu när man kommit in i det.

Första veckans resultat är -3 kg, När jag ställde mig på vågen blev jag så glad. Jippie! :D. Ser fram emot v.2.

Kramar Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post