Viktutmanare Anette fortsätter nedåt -5,2 kg

Hej, här är jag på väg till ett kalas, vilket var en utmaning i sig. När maten skulle serveras sa jag bara nej tack och talade om för de som satt närmast, att jag hade fått möjligheten att få prova på Slanka. Alla förstod vilket var skönt. Så dra er inte för att åka bort, alla verkar ha förståelse för en. För övrigt har veckan varit bra inga större bekymmer, förutom att man ibland blir sugen på att smaka en liten liten bit, på maten man laggar till familjen. Det har varit svårt att stå i mot, men då har jag tänkt på de kilona som jag redan har gått ner och då var det lättare att avstå. Jag lyfter blicken och kämpar vidare mot nästa vecka.

Den här veckan har jag gått ner -2,2 kg, total viktnedgång på 2 veckor Slanka Maxi och Viktutmaningen är -5,2 kg. Jag känner mig jättenöjd och det känns härligt inspirerande.
Kramar från Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Share this post