Utflykt till Umeå gick galant med Slanka i bagaget, nu -15 kg

Nu i veckan har jag varit i Umeå, där jag studerar på distans. Hemma var det hyfsat fint väder men i Umeå var det minusgrader och kallt. Jag har inte haft några problem alls att ha med mig Slanka shakerna. När de andra har gått och ätit sin lunch har jag följt med och suttit med mitt vatten bredvid, inga som helst problem. Förstås så talade jag om det redan när jag startade Viktutmaningen så alla mina kurskamrater vet om det, vilket har gjort att ingen tycker det är konstigt att jag inget äter. Det enda jag har tänkt på extra mycket, är att skrapa tungan minst en gång om dagen, plus att borta tänderna efter varje måltid och ta minttabletter då och då. För att undvika att lukta illa ifrån munnen. Men det har fungerat bra. Sen förstås har det varit tråkigt att inte fått gå ner till den fina hotellfrukosten. Men det får det vara värt, jag har ju trots allt kunnat sova lite längre på morgonen, vilket har varit skönt. Jag ser redan fram mot nästa vecka med Slanka.

Den här veckan har jag tappat ytterligare -1,8 kg, total viktnedgång nu är -15 kg, vilket känns helt fantastiskt! 😀

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Share this post