Tillbaka till fokus nu

Hej!!
Oj vad en vecka gĂ„r snabbt đŸ€— Körde faktiskt pĂ„ med Slanka Kombi denna vecka ocksĂ„ sĂ„ i samband med det trĂ€ning och lĂ„nga hĂ€rliga promenader blir som ett lyckopiller och med hĂ€rlig musik i lurarna blir det fullĂ€ndatđŸ’ƒđŸŒ
Vikten!!! Min kropp vill inte gĂ„ ner i vikt den kĂ€mpar emot …. det Ă€r helt stopp. Men jag hĂ„ller vikten och den totala viktnedgĂ„ngen Ă€r -9,4 kg.

Men nu Àr det slut pÄ det nu ska jag ta över eller rÀttare sagt hjÀrnan vi tillsammans tynger mest och det Àr jag som bestÀmmer för viljan finns dÀr och jag ger inte upp!
SÄ nu kör jag fullt ut med Slanka Maxi.
Har ju min favorit eftersom jag Ă€r kaffeĂ€lskare Cappuccino Shake jĂ€tte mumsigt och blanda med kaffe ☕Har ni nĂ„gra frĂ„gor eller vill hĂ€nga pĂ„ med Slanka sĂ„ gör det för som sagt det hĂ€nder mycket och man fĂ„r i sig den nĂ€ringen som behövs🌾🌾🌾🌾
Ha en fantastiskt vecka🌾
Nu sĂ„ siktar vi framĂ„t 🌾
Helen

Vill du ocksÄ gÄ ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla hÀr

Slanka Maxi innebĂ€r att man gĂ„r pĂ„ Slankas intensivaste viktprogram dĂ€r man Ă€ter 3 Slanka mĂ„ltider per dag – men med ett mycket lĂ„gt kaloriintag pĂ„ totalt 500 kcal/dag, en sĂ„ kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkĂ€nslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas frĂ„n fettlagren.

3 Slanka mĂ„ltider per dag ger 100 % fullvĂ€rdig nĂ€ring med alla vitaminer, mineraler och spĂ„rĂ€mnen som kroppen behöver – dĂ€rför stĂ€ller inte kroppen inte in sig pĂ„ svĂ€lt.

Deltagarna i Viktutmaningen fĂ„r ocksĂ„ fĂ„ coachning och stöd frĂ„n Slankas trĂ€ningsexpert Jeanette. En del av mĂ„ngas framgĂ„ng i viktnedgĂ„ngen – Ă€r just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjĂ€lper en med att trĂ€na in nya tankebanor under en livsstilsförĂ€ndring.

Vill du ocksÄ gÄ ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla hÀr!

Share this post