Nu har jag gått ner över -20 kg med Slanka

Hej alla Slanka Vänner!
Då va ännu en vecka på Slanka maxi över och 8 veckor är avklarade. Jag denna vecka tappat -2 kg och totalt tappat -20,6kg.
Det känns att kroppen blivit lättare och och folk kommenterar viktnedgången mer. Har även fått frågan om jag gjort en viktoperation.
Jag laddar nu för ännu en veckan på Slanka Maxi då jag har bestämt att jag kommer köra Maxi även mars ut. Det är inte så länge kvar på den här resan och det stressar mig lite jag hade gärna kört på i det här konceptet ett tag till.
I veckan som varit har jag lyssnat på kroppen då energin och orken inte va på topp från föregående vecka så har jag tränat mindre denna veckan. Jag har bara tränat 5 olika gruppass vilket är de minsta jag gjort sen jag började den här resan men det känns bättre i kroppen och har är redo för nästa veckas träning.
Jag har inställer rensat ur garderoben på förstora kläder och plockat fram sånt som varit för smått. Blev även lite shopping i helgen 😊
Har nyss tagit en Slanka ApelsinMango med massa is så nu blir det promenad mixat väder.
Hörs nästa vecka
/Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post