Min födelsedagspresent till mig själv är -22,4 kg

Hej alla Slanka vänner!
Då har ytterligare en vecka på Slanka Maxi passerat och jag kan fira in min födelsedag på tisdag med att jag nådde målet med att tappa 22 kilo tills dess då jag tappat -1,8 kg denna veckan och totalt -22,4kg 😊

Även den här veckan har rullat på bra med träning och inga sug. Jag har bakat å fixat inför födelsedagen utan att blir frestad det svåra är att veta om det smakar okej då man inte provsmakat🙈

I helgen har jag varit hundvakt så det har blivit långa promenader i stormen.

Min plan är att köra Slanka Maxi fram till 7:e april först och främst sen får jag se hur jag gör om jag fortsätter eller går över till Slanka Kombi.

Veckans sista träningspass blev bodypump 60 min med nytt program och det lär kännas i morgon 😊

Hoppas ni får en fin vecka.

// kramar Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post