Slanka dieten fungerar verkligen så bra för mig

Hej alla härliga Slanka vänner!😀
Fy vilket ruskväder känns verkligen att man är inne i Mars månad regn och blåst, men man får trösta sig med att vi går mot våren som förhoppningsvis är på G snart.

Veckan som har varit har varit sådär när det gäller kost och träning men de mesta mål mat har ju såklart varit Slanka men inte fullt ut då jag byter ut några mål i veckan mot sallader.

Jag är ändå stolt att jag har lyckats att prestera så bra hittills💃🏼💃🏼💃🏼 Så min viktnedgång denna vecka är – 0,4 kg, total viktnedgång är nu hela -12 kg! Jippie!

Så tacksam att jag fick hänga med på denna resa tillsammans med de andra Girls 🤗 vi har tillsammans gått ner 58,8 kg!! Inte illa va? Blir ju spännande när vi går i mål och få se resultatet då😀

Ny vecka nya möjligheter☺️

Nu kör vi👊👊👊Önskar er en fin vecka🤗
Kram Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post