Mycket med jobb, aktiviteter, resor och undervisning

Hej alla följare!

Veckan i siffror.
Den gångna veckan var extremt påfrestande och fylld av aktiviteter. Av veckans alla timmar satt jag 12 timmar på tåg, hade undervisning i totalt 10 timmar och lägg till 10 h till förberedelse och ett par timmar för fler möten, ja då är man slut på fredag kväll. Helgen ägnades åt hemmalogistik med städ och tvätt och av alla dessa dagar hann jag träna bara en gång.

Det blev Slanka Kombi och helgen innebar lite utsvävningar tillsammans med barnen. Mest för att hantera stress och för att känna att det är ok. Nu står jag på station och blir borta 3 dagar till.

Först nästa vecka siktar jag på att köra en vecka på Slanka Maxi. Det här får ta tid. Jag är nöjd med mina små steg. Som en aktiv förälder med högpresterande arbete så måste det få ta tid. Jag kör Slanka Kombi denna vecka och Slanka Maxi nästa.

Nu till vad vågen visar: 78 kg prick denna vecka, vilket innebär -0,3 kg  och det känns bra i alla fall  totalt -6,3 kg. Inga värk och krämpor i övrigt 🙂
Ha en fin vecka!

Kramar från Aida

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post