Anette: Nu ska jag berätta en hemlighet

Hej kära Slanka läsare!
Tro det eller ej men jag har gått ner hela -20 cm runt midjan, vilket känns toppenbra. Jag kan också berätta en hemlighet, det är faktiskt så att jag inte har motionerat eller rört på mig överhuvudtaget sen jag började med Slanka.

Jag har tyvärr inte hunnit träna då jag har ett liv fyllt med pluggande och jobb, plus en man som jobbar väldigt mycket och som sällan hinner att hjälpa till med hemmet eller barnen.

Det jag vill säja med detta är att det går att gå ner i vikt trots att man kan ha symtom och andra orsaker, som gör att man inte kan röra sig och motionera som man borde. Nu finns det inga undanflykter, så ta tag i erat viktproblem med en gång. Det är klart hade jag hunnit motionera så hade jag säkert gått ner mer.
Den här veckan visade vågen på -1,4 kg ned så totalt har jag gått ner -19,5 kg nu när den 10:e veckan inleds med Slanka Maxi. Det känns så himla härligt! 😀 Ha en bra vecka.

Kram från Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post