Jag kommer sakna den här tiden med Slanka!

Hej alla Slanka läsare!

Snart går vi i mål, närmare bestämt den 7 April.
Kommer verkligen sakna den här fantastiska tiden med mina andra Slanka kämpar. Har ju tänkt och behålla vikten och gå ner lite till så min plan är att köra med My FitnessPal som håller koll på mina kalorier och kost och såklart så kommer jag och byta en till 2 mål om dagen med Slanka.
Veckan började jätte bra med Maxi men åkte på förkylning med halsont tyvärr spårade jag ut lite men kör på så gott det går.
Men nu börjar vågen röra sig igen efter några veckor
Så den här veckan visar den -1,3 kg, vilket totalt ger -13,3 kg – Heja mig🙌 jippie!!
Ha en härlig vecka, nu kommer våren!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post