Nu kör vi igång Slanka Viktutmaningen – kom i form till Midsommar!

8 veckor kvar till Midsommar och tills dess hinner du få fina resultat om du kör igång nu  – välj någon av Slankas viktprogram som du hittar här!
Principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slankas effektiva lågkalorimat, desto snabbare går du ner i vikt. De snabba resultaten gör att du får en riktig motivationskick! Nu sätter vi igång!
Här kan du beställa din Slanka mat – om du inte redan gjort det.

Det är viktigt att dricka mycket vatten när du går på någon av Slankas viktprogram av flera anledningar, det mättar bra, får igång magen och påskyndar utrensningen av slaggprodukter. Sikta på att dricka mellan 2-3 liter per dag.
Ta en bra förebild nu när du sätter igång med din livsstilsförändring, mät midjemått, stuss, bröst, etc och dokumentera dina mått i en bok. En gång i veckan kan alla som följer med i Viktutmaningen gärna skriva hur mycket ni gått ner, eller hur många cm vi tappat från förra veckan- så hejar vi på varandra! Sänd gärna in bilder så publicerar vi era framsteg!
Nu kör vi – för du hänger väl med!? 🙂

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Share this post